ХОСЕ (ДЖОЗЕФ) ЕЛІАС: МУЗИКОЗНАВЧИЙ АНАЛІЗ СПАДЩИНИ - Осадча, Я.; Цепух, І. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2025)
У роботі представлено музикознавчий аналіз твору Хосе Еліаса «Хроматична спроба». Творчий доробок композитора представлено як приклад іспанських традицій у бароковій музиці. Розглянуто його спадщину як доповнення до репертуару музикантів-сучасників.