ДЕКОРАТИВНИЙ РОЗПИС В ПОЄДНАННІ З НОВІТНІМИ ТЕХНІКАМИ - Голінська, Тетяна; Борсук, Віолета (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
Дане дослідження розглядає особливості декоративного розпису, як інструменту оздоблення сучасного інтер’єру. В дослідженні аналізуються інноваційні методи поєднання різних технік, їхній вплив на сучасне мистецтво та ефективність в оздобленні житлового простору. Як результат, дослідження має довести значимість впровадження новітніх технік і матеріалів, їх реалізацію в сучасному українському мистецтві.