ХУДОЖНЬО-ГРАФІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Ковальчук, В.О. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У тезах розкрито значення художньо-графічної діяльності як складової підготовки майбутніх учителів технологій до забезпечення принципів сталого розвитку. Визначено її роль у формуванні проєктного мислення, візуальної культури, професійної відповідальності та здатності інтегрувати ідеї сталого розвитку в освітній процес.