РОЛЬ РОБОТОТЕХНІКИ У РОЗВИТКУ КРЕАТИВНОСТІ ТА ХУДОЖНЬОГО МИСЛЕННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ - Гриценко, Л. О.; Лаврик, С.Л. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У статті обґрунтовано роль освітньої робототехніки у розвитку креативності та художнього мислення здобувачів освіти. Визначено її потенціал у формуванні інженерно-дизайнерських компетентностей.