НАУКОВО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФОРМУВАННЯ ПРОЕКТУВАЛЬНИХ УМІНЬ У МАЙБУТНІХ ТЕХНІКІВ-МЕХАНІКІВ АВТОТРАНСПОРТНОЇ ГАЛУЗІ

Автор(и)

Анотація

У статті проаналізовано структуру дипломного проекту та показано можливості підвищення ефективності його розроблення завдяки оптимізації змісту навчальної інформації, поетапного контролю із забезпеченням зворотного зв’язку, вчасного консультування викладача тощо.

Запропоновано методику формування проектувальних умінь у майбутніх техніків-механіків автотранспортної галузі у процесі підготовки до дипломного проектування, яка передбачає два аспекти: змістовий, що стосується відбору знань, і управлінський, який відображає організацію підготовки. Обґрунтовано відповідні методичні засади та висвітлено основні етапи реалізації авторської методики, зокрема аналіз залишкових знань з базових дисциплін, вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності», практичні роботи, перевірка ментальних карт тощо.

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2019-02-02

Розділ

РОЗДІЛ 4

Як цитувати

НАУКОВО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФОРМУВАННЯ ПРОЕКТУВАЛЬНИХ УМІНЬ У МАЙБУТНІХ ТЕХНІКІВ-МЕХАНІКІВ АВТОТРАНСПОРТНОЇ ГАЛУЗІ. (2019). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/489