(untitled) (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2021)
Згідно з наказом № 802 Міністерства освіти та науки України від 4.12.2003 р. “Про затвердження заходів щодо реалізації Програми розвитку системи дистанційного навчання на 2004 – 2006 рр” у Вінницькому національному технічному університеті ведеться підготовка до впровадження системи дистанційного навчання. З цією метою створено Центр дистанційної освіти (ЦДО ВНТУ), одним із завдань якого є забезпечення швидкого і масового створення дистанційних курсів.Серед заходів, передбачених наказом № 802 Міністерства освіти та науки України, є йтакі, що мають метою забезпечення розробки методики створення та використання дистанційних курсів у навчальному процесі на основі сучасних педагогічних, інформаційних та комунікаційних технологій. Кафедри університету, особливо ті, котрі працюють із студентами першого курсу, почали роботу зі створення навчально-методичного комплексу, що має складатися з теоретичної, практичної та контрольної частин.