(untitled) (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2021)
Актуальною проблемою професійної освіти останніх десятиліть є технологізація педагогічноїдіяльності. Реалізація цього процесу потребує нових підходів до організації навчального процесу тавибору його складових (цілей, змісту, форм, методів і засобів), а також підготовки педагогічногоколективу до цієї діяльності. Впровадження сучасної моделі навчання у практику вищого навчальногозакладу пов’язано з розробленням і використанням нових педагогічних технологій і технологійнавчання. Педагогічна технологія відображає тактику реалізації освітнього процесу в певних умовахнавчання незалежно від навчального предмета, а технологія навчання “шлях освоєння конкретногонавчального матеріалу в межах визначеного предмета” [1, с.24] .