(untitled) (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2021)
Одним ыз найбільш важливих чинників прискорення науково– технічного прогресу, автоматизації та інтенсифікації виробництва, вдосконаленняуправління є використання комп’ютерної техніки та інноваційних технологій. Процеси, що нині відбуваються в Україні, висувають перед системою освіти завданнявдосконалення підготовки педагогічних кадрів, навчально– виховного процесу та йогометодичного забезпечення. Неперервне збільшення обсягу інформації, зміна знань, умінь і навичок, якими маєволодіти сучасний фахівець спонукало до пошуків шляхів підготовкиконкурентноспроможного фахівця з високим рівнем професіоналізму та компетентності, який би був здатний швидко адаптуватися в умовах виробництва, самостійно здійснюватипошук розв’язків актуальних проблем, самостійно навчатися.