(untitled) (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2021)
Згідно з Законом України«Про вищу освіту» самостійна робота студентів є однією зформ організації навчального процесу у вищих навчальних закладах. Зосередження уваги насамостійній роботі студенті пояснюється тим, що це є основним засобом оволодіннянавчальним матеріалом у час, вільний від обов’язкових навчальних завдань. Зрозуміло, що знання отримані студентами самостійно, завдяки власному досвіду, думці і дії, будуть насправді міцні. Навчальний матеріал, що опрацьовується власноруч, колисамостійно(індивідуально) виконується завдання від його постановки до аналізу отриманихрезультатів, засвоюється значно краще ніж прослуханий під час лекції.