(untitled) (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2011)
У статті проаналізовано проблему впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчальнийпроцес середньої школи; визначено основні поняття, а також форми використання ІКТ у професійномунавчанні учнів старших класів; обґрунтовано доцільність використання ІКТ у професійній підготовці учнів.