(untitled) (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2010)
У роботі проведено аналіз процесу розвитку професійної компетентності викладача інформаційнихтехнологій ПТНЗ. Запропоновано методику розвитку професійної компетентності викладача інформаційнихтехнологій, яка базується на використанні інтерактивних методів та е-дистанційного навчання.