(untitled) (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2022)
У статті розглянуто використання технології віртуальної реальності на заняттях зістудентами, які навчаються в коледжі. Показано застосування цієї технології на прикладі використаннябінокулярних відеоокулярів із доповненою реальністю. Розглянуто основні ідеї використання даної технологіїна прикладах окремих предметів та описано основні програмні засоби, які можна використати під часпроведення різного типу занять. Проаналізовано основні переваги та недоліки використання такоїінноваційної технології.Авторами описано питання важливості та актуальності віртуалізації реальності. Оскільки такатехнологія породжує відчуття комфортності на заняттях у студентів та викладачів. І, крім цього, єважливим інструментом оптимізації реальності. Варто зазначити, що використання різного зміступрограмного забезпечення віртуальної реальності чи тренажерів цього самого типу гармонійно доповнюєта насичує будь-яке заняття новизною і цікавістю для студентів. Як показує досвід, вказана технологіяспрощує роботу викладача під час пояснення та демонстрації достатньо важких тем, що вимагаютьвізуалізації.