ПРОБЛЕМИ ЕКСПРЕСИВНОГО СИНТАКСИСУ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2021)
Пунктуаційна грамотність наших студентів продовжує залишатисянизькою. Обов’язково треба проводити роботу по удосконаленню пунктуаційних вмінь і навичок.А коли починаєш звертатися до розділу “Синтаксис”, це призводить до ще більшої безграмотності.Тому сучасні дослідники і запропонували розгляд нових явищ у синтаксисі, пов’язаних ізрозчленованістю синтаксичних структур.