УПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ВИХОВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС ШКОЛИ І-ГО СТУПЕНЯ (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2021)
Інтеграція України в європейське світове співтовариство, побудова громадянськогосуспільства, утвердження української державності свідчить про перехід держави до моделі інноваційного розвитку. Освітня ж галузь не завжди встигає за тенденціями у суспільстві, часто єінертною, неефективною, тому що працює за старими технологіями. Все очевиднішим стає тойфакт, що традиційна школа, яка спирається на застарілі форми і методи роботи(особливо впрактиці організації виховної роботи освітнього закладу), працює малоефективно.