ПРОБЛЕМА ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МЕНЕДЖЕРА У НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2021)
Глобальні трансформаційні процеси в суспільному житті та зміна парадигмиуправління від традиційного підходу до системи взаємообумовлених відносин суб’єкту таоб’єкту управлінської діяльності зумовили зміни у сутності та структурі професійноїдіяльності керівних кадрів. Потреба вивчення проблеми професійної діяльності керівників, азгодом, і менеджерів була зумовлена стрімким зростанням масштабів виробництва, розширенням структур організацій, промисловою революцією, а також управлінськоюреволюцією наприкінціXX століття. Дослідження означеної проблеми проводились вбагатьох наукових напрямах: теорія і практика управління та менеджменту, психологіяуправління, організаційна психологія, соціологія управління.