«КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ» ТА«КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНЦІЯ» ЯК БАЗОВІ СКЛАДОВІ ПІДГОТОВКИ ПЕРЕКЛАДАЧІВ У ТЕХНІЧНОМУ ВНЗ (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2021)
Сучасне суспільство зазнає значних змін, що стосуються всіх сфер його існування. Освітня сфера є одним із головних і найважливіших компонентів формування світогляду, тому на неї безпосередньо впливають ті трансформаційні процеси, що відбуваються унашому житті. Сьогодні все актуальнішим стає питання перегляду основних освітніхконцепцій змісту освіти. Сучасна людина повинна вміти швидко адаптуватись на ринкупраці, тому знання, вміння та навички, які сучасні студенти набувають навчаючись у ВНЗ, мають особливе значення. Формування цілей в освіті відбувається на державному рівні.