ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ЗАСОБИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ УЯВИ У КУРСАНТІВ-ПРИКОРДОННИКІВ В ПРОЦЕСІ ЗАСВОЄННЯ ТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2021)
У наш час однією з актуальних проблем психолого-педагогічних досліджень є визначеннярозвиваючого потенціалу навчальних дисциплін, пошук та впровадження сучасних форм іметодів навчання, при яких значна увага звертатиметься на формування психічних процесів, зокрема професійної уяви як необхідної інтелектуальної якості на етапі удосконаленняморально-психологічного забезпечення діяльності особового складу ДПСУ.