ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ У США ДО РОБОТИ В ІНКЛЮЗИВНОМУ ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2012)
Проаналізовано проблему підготовки фахівців до роботи в інклюзивному освітньому середовищі у США.Проведено ретроспективний аналіз підготовки фахівців у США. Запропоновано структуру навчальної програмита модель макросистеми підготовки педагогів інклюзивної школи.