МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗМІСТУ ЕКОНОМІЧНОЇ ОСВІТИ УЧНІВ У ТРУДОВОМУ НАВЧАННІ (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2011)
В статті розглядаються методичні аспекти економічної освіти учнів у викладанні основ технологій всередній загальноосвітній школі. Встановлено, моделювання педагогічних ситуацій з економічної освіти учніввключає різноманітні підходи до їхньої реалізації, має бути системним та забезпечувати певну цілісність йогомеханізмів і послідовність реалізації принципу наступності в розвитку системи знань учнів.