РОБОТА З ОБДАРОВАНИМИ СТУДЕНТАМИ ВНЗ I-II РІВНІВ АКРЕДИТАЦІЇ (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2012)
У статті розглянуто питання роботи в коледжах з обдарованими студентами, організації тапроведення студентських предметних олімпіад.