СУЧАСНІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНІ ЗАСОБИ СТВОРЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ РЕСУРСІВ НАВЧАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2012)
У статті схарактеризовано інструментальні засоби, призначені для створення авторських електронних дидактичних ресурсів. Наведено приклади локальних і on-line середовищ для підготовки зображень, тривимірних моделей, ментальних карт, інтерактивних вправ, комп’ютерних дидактичних ігор.