АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ УПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОЇ СИСТЕМИ «ПРОФТЕХ» У ПТНЗ М. КИЄВА (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2012)
Статтю присвячено аналізу результатів експериментальної роботи щодо використання засобів інформаційно-аналітичної системи «ПРОФТЕХ» у процесах моніторингу ефективної діяльності професійнотехнічних навчальних закладів м. Києва. Представлено проміжні результати та проблемні аспекти експерименту з упровадження інноваційного програмного засобу інформаційно-аналітичного забезпечення в практичну управлінську діяльність ПТНЗ.