ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕХОДУ УЧНІВ ІЗ СЕРЕДНЬОЇ В СТАРШУ ШКОЛУ США (Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 2010)
В статті розглядаються особливості перехідних та орієнтаційних програм в школах США, а такожакцентується увага на основних проблемах, що виникають при переході учнів з середньої в старшу школу.