ШЛЯХИ Й УМОВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ УЧНЯМИ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ

Автор(и)

  • Т.В. Галич м. Вінниця

Ключові слова:

освітній процес, вивчення іноземної мови, розвиток особистості, навчально-методичні матеріали, інтенсивний метод

Анотація

Вивчення іноземних мов сприяє значною мірою всебічному розвитку особистості, оскільки створює умови для вільного спілкування, відкриває для людини доступ до скарбниць людської мудрості і життєвого досвіду, прискорюючи таким чином прогрес усього суспільства.Наша країна потребує висококваліфікованих фахівців із знанням двох, трьох і більше сучасних іноземних мов, професіоналів, здатних абсорбувати все нове і прогресивне, готових до генерації і запровадження свіжих оригінальних ідей, а також до вигідної участі у міжнародному співробітництві і формування нового ставлення до України у Європі і в світі.

Все, що планується і робиться зараз у царині іноземних мов, у сукупності може бути віднесено до третьої реформи викладання предмета.

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2021-03-01

Номер

Розділ

РОЗДІЛ 2

Як цитувати

ШЛЯХИ Й УМОВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ УЧНЯМИ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ. (2021). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 3, 72-77. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/1003