СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ПРАЦЯ В СІЛЬСЬКІЙ ШКОЛІ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ УЧНІВ

Автор(и)

  • А.А. Яценко м. Умань
  • О.В. Кисіль м. Умань

Ключові слова:

сільськогосподарська праця, сільська школа, дослідницькі уміння, розвиток рослинництва, навчально-виховна робота

Анотація

Наша епоха, яка характеризується прискореним розвитком світового науково-технічного потенціалу, ставить перед національною школою завдання готувати до життя і праці молодь, добре обізнану з основ світової науки.
На сучасному етапі в суспільстві відбуваються докорінні перетворення в усіх сферах життя. Із впровадженням ринкових відносин, переходом до нових форм господарювання відбулися вони і в агропромисловому комплексі. Для задоволення потребсучасного сільськогосподарського виробництва необхідні висококваліфіковані спеціалісти. Підготовка таких спеціалістів починається в школі. Дуже важливо підготувати не просто виконавця, а робітника фермерського типу, якому були б притаманні риси справжнього господаря землі.

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2021-03-01

Номер

Розділ

РОЗДІЛ 2

Як цитувати

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ПРАЦЯ В СІЛЬСЬКІЙ ШКОЛІ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ УЧНІВ. (2021). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 3, 186-189. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/1027