ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ЕСТЕТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ У ПРОЦЕСІ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Автор(и)

Анотація

Провідною ідеєю у статті розглядається положення положення про те, що творчий розвиток становить основу формування естетичної культури майбутнього фахівця, високий рівень формує інтелектуальну та емоційну досконалість, активно проявляючись в позитивних результатах творчості, яка розглядається як керований психолого-педагогічний процес, в якому відбувається взаємодія педагогічного управління з творчою діяльністю майбутнього вчителя, що ґрунтується на естетичних потребах, усвідомленому сприйманні естетичної цінності музичного мистецтва.

Виходячи із психологічних, музикознавчих, педагогічних поглядів на систему мистецької освіти, у статті обґрунтовується специфіка функціонального впливу естетичної культури, її основних компонентів на процес творчого розвитку майбутнього вчителя мистецтв.

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2019-02-03

Розділ

РОЗДІЛ 5

Як цитувати

ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ЕСТЕТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ У ПРОЦЕСІ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. (2019). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/500