ПЕДАГОГІЧНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИКЛАДАННЯ ТЕМИ “МЕХАНІЗАЦІЯ ПІДГОТОВКИ І ВНЕСЕННЯ ДОБРИВ”

Автор(и)

  • А.В. Рудь м. Кам’янець-Подільський

Ключові слова:

Педагогічна технологія, добрива, сільське господарство

Анотація

У зв’язку з тим, що сучасне сільськогосподарське виробництво характеризується високим рівнем механізації, електрифікації та автоматизації виробничих процесів, які постійно вдосконалюються, вивчення тракторів, сільськогосподарських машин та механізмів майбутніми фахівцями-аграріями неінженерних спеціальностей має бути неперервним.
На всіх рівнях неперервної освіти мають створюватися умови для розвитку інтелекту, творчих
якостей особистості, підготовки її до самостійної взаємодії з динамічним світом професійної праці. Це завдання на думку С.О. Сисоєвої не тільки і навіть не стільки змісту освіти, скільки педагогічних технологій, які забезпечують втілення прогресивних концептуальних підходів до освіти у реальний навчально-виховний процес[1]. Отже, вишукування, дослідження, апробація та запровадження новітніх педагогічних технологій при вивченні окремих тем (модулів) з механізації, електрифікації і автоматизації сільськогосподарського виробництва майбутніми фахівцями неінженерних спеціальностей є надзвичайно актуальним для вищих навчальних закладів аграрного профілю.

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2021-03-09 – оновлено 2021-03-09

Номер

Розділ

РОЗДІЛ 5

Як цитувати

ПЕДАГОГІЧНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИКЛАДАННЯ ТЕМИ “МЕХАНІЗАЦІЯ ПІДГОТОВКИ І ВНЕСЕННЯ ДОБРИВ”. (2021). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 5, 631-638. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/1503