ДІЛОВІ ЕКОНОМІЧНІ ІГРИ НА БАЗІ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Автор(и)

  • Н.В. Захарченко м. Вінниця

Ключові слова:

Економічні ігри, комп'ютерні технології, інформаційні технології, інформатика, комп'ютерна техніка

Анотація

Особливою рисою постіндустріального суспільства є чільне значення інформації для економічного і соціального прогресу. Саме це дозволяє говорити про інтелектуалізацію економіки, про економіку, що базується на знаннях. У зв’язку з цим уряди, підприємці, громадськість більшості країн світу все більше усвідомлюють, як важливо мати якісну інформацію з широкого кола питань. Це дозволяє забезпечити раціональне прогнозування і керування економічними і соціальними процесами для прийняття науково обґрунтованих рішень з різноманітних і складних проблем суспільного розвитку [7, с. 38].
Умови економіки, заснованої на знаннях, істотно змінюють рольові інформаційні функції всіх суб’єктів господарювання економічної системи. Важливого значення набувають “гравці”, що володіють правами на інтелектуальну власність. Тому виникла необхідність переглянути принципи керування виробничими процесами, характерними для “індустріальної” економіки, привести ці принципи у відповідність з новими соціальноекономічними реаліями, оскільки “індустріальний” менеджмент сьогодні вступає в конфлікт із новими умовами бізнесу і часто перешкоджає його розвиткові [4].

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2021-03-13

Номер

Розділ

РОЗДІЛ 5

Як цитувати

ДІЛОВІ ЕКОНОМІЧНІ ІГРИ НА БАЗІ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. (2021). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 8, 296-301. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/2052