НАВЧАЛЬНА ДІЛОВА ГРА НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ ДІЛОВОЇ МОВИ

Автор(и)

  • І.В. Ластівка м. Вінниця

Ключові слова:

навчальна гра, ділова гра, трансформація, освітній процес, нові комп'ютерні технології

Анотація

Сучасний етап розвитку освіти пов’язаний з переглядом її
змісту в світлі сучасних методологічних поглядів, відмовою від уніфікованих планів, творчим пошуком у розвитку змісту і методики викладання. Сьогоднішні учні повиннівходити в нове тисячоліття кваліфікованими робітниками, творчими особистостями, опанувавши сучасні технології.
Оволодіння культурою ділового мовлення є одним із важливих етапів формування професійної майстерності. Курс вивчення української ділової мови покликаний синтезувати знання учнів професійних закладів з української мови та діловодства. Проте, у наш час, коли основний акцент робиться на педагогіку співробітництва і розвитку, в основі якої лежить розуміння того, що навчання виступає засобом розвитку індивідуальних якостей суб'єкта за допомогою знань, умінь і навичок, викладач повинен звертати увагу на необхідність педагогічної науки кардинально змінювати технологію навчання.

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2021-03-01

Номер

Розділ

РОЗДІЛ 3

Як цитувати

НАВЧАЛЬНА ДІЛОВА ГРА НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ ДІЛОВОЇ МОВИ. (2021). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 3, 220-223. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/1036