ВПЛИВ ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СИСТЕМИ НА РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Автор(и)

  • Д.М. Луп’як м. Вінниця

Ключові слова:

Проектно-технологічні системи, творчі здібності, трудове навчання

Анотація

У сучасній соціокультурній ситуації, що характеризується стрімкими змінами в різних сферах життя суспільства – політичній, економічній, науковій і культурно-мистецькій, поряд із освіченою та фаховою компетентністю особливого значення набувають уміння людини самостійно та нестандартно мислити, висувати нестандартні ідеї та прогнозувати, виявляти творчий підхід у будь-якій діяльності. На зміну старій уніфікованій школі, зорієнтованій переважно на середнього учня, приходить нова система альтернативної освіти, спрямована на ефективний розвиток обдарованих дітей.
Ефективність трудового навчання багато в чому залежить від його системи, яка визначає: що саме береться за основу навчального процесу (виготовлення виробів чи вивчення трудових прийомів, або перше і друге), як подрібнюється трудовий процес на окремі елементи в процесі навчання (на технологічні процеси, операції, прийоми, рухи).

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2021-03-10

Номер

Розділ

РОЗДІЛ 2

Як цитувати

ВПЛИВ ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СИСТЕМИ НА РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ СТАРШОКЛАСНИКІВ. (2021). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 8, 103-106. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/1785