РОЗВИТОК ОСВІТИ В ПОДІЛЬСЬКІЙ ГУБЕРНІЇ У КІНЦІ XVIII НА ПОЧАТКУ ХIХ СТОЛІТТЯ

Автор(и)

  • Зузяк Тетяна Петрівна, м. Вінниця, Україна Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського

Ключові слова:

соціально-етнічний склад, Подільська губернія, історія освіти, навчальний округ

Анотація

У статті аналізуються особливості розвитку освіти на території Подільської губернії в кінці XIII на початку ХІХ століття. Розглядаються соціально-економічні та політичні фактори, які впливали на становище освітянської справи на території губернії в зазначений період.

В статье анализируются особенности развития образования на территории Подольской губернии в конце XIII начале ХІХ века. Особенно рассматриваются социально-экономические и политические факторы, которые влияли на положение образовательного дела на территории губернии в указанный период.

The article analyzes the characteristics of the development of education in the territory of Podolia in late XIII-XIX centuries. Especially consider the socio-economic and political factors that influenced the provision of educational affairs in the territory of the province during the period.

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Біографія автора

  • Зузяк Тетяна Петрівна, м. Вінниця, Україна, Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського

     кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри технологічної освіти, економіки і безпеки життєдіяльності Інституту математики, фізики і технологічної освіти Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського

Завантаження

Опубліковано

2021-04-29

Номер

Розділ

РОЗДІЛ 4

Як цитувати

РОЗВИТОК ОСВІТИ В ПОДІЛЬСЬКІЙ ГУБЕРНІЇ У КІНЦІ XVIII НА ПОЧАТКУ ХIХ СТОЛІТТЯ. (2021). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 38, 271-276. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/2969

Статті цього автора (цих авторів), які найбільше читають