ВИВЧЕННЯ ТЕМИ “СТРУМ У ГАЗАХ” ЗАСОБАМИ НОВОЇ ІНФОРМАЦІЙНОКОМУНІКАТИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ

Автор(и)

  • В.І. Сумський м. Вінниця
  • В.І. Імбер м. Вінниця
  • В.Г. Снігур м. Вінниця

Ключові слова:

Інформаційно-комунікаційні технології, навчання, інформаційне суспільство

Анотація

У даний час актуальним є твердження про розробку кейс-технології навчання. Тут передбачається поряд з проведенням традиційно відомих видів занять – лекцій, практичних і лабораторних робіт – ще розробка і випуск програмованих матеріалів на електронних носіях. Звичайно це наповнює педагогіку новим змістом.
Відповідно до цього повинні розроблятися і поширюватися велика кількість електронних
"навчальних програмованих продуктів". Однак потрібно відзначити, що такі програмовані продукти не рецензуються (прізвиша рецензентів відсутні), відсутня також рекомендація як науково-методичної комісії вузу так і мінвузу. Якщо електронний носій включає сканування відомих підручників, то повинні бути хоча б посилання.
І все-таки потрібно відзначити, що нова інформаційно-комунікативна технологія навчання
(НІТН), яка і лежить в основі кейс-технології, різнопланово впливає на студента: по-перше, студент може отримати набагато більше навчального матеріалу, ніж при спілкуванні лише з викладачем; подруге, у студента формується вміння працювати з інформацією, приймати оптимальні рішення; потретє, такі технології готують студента стати у “інформаційному суспільстві” особистістю.

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2021-03-09

Номер

Розділ

РОЗДІЛ 5

Як цитувати

ВИВЧЕННЯ ТЕМИ “СТРУМ У ГАЗАХ” ЗАСОБАМИ НОВОЇ ІНФОРМАЦІЙНОКОМУНІКАТИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ. (2021). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 5, 664-669. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/1585

Статті цього автора (цих авторів), які найбільше читають

1 2 > >>