ПРОБЛЕМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НІМЕЧЧИНІ: ПОГЛЯД ІЗ СЕРЕДИНИ

Автор(и)

  • Р.С. Гуревич м. Вінниця
  • М.Ю. Кадемія м. Вінниця
  • В.М. Бойчук м. Вінниця

Ключові слова:

Вища освіта, підготовка фахівців, освітній простір, навчання

Анотація

У статті розглядаються проблеми, що постали перед вищою освітою однієї з найпередовіших країн Європи – Федеративною Республікою Німеччини. Це проблеми підготовки фахівців з вищою освітою соціогуманітарних і природничонаукових дисциплін, що є конкуруючими в економіці, освіті та культурі Німеччини. Показано, що випускники гуманітарних спеціальностей часто залишаються незатребуваними після завершення навчання у ВЗО, а випускники природничонаукових факультетів і спеціальностей закінчують навчальні заклади у меншості і, навпаки, топ-менеджери фірм і компаній часто шукають таких фахівців.
Завершується «погляд» із середини освітнього простору представленням проблем вищої освіти деяких категорій громадян ФРН – хлопців, дівчат, людей з особливими потребами (інвалідів).

Завантажити

Дані для завантаження поки недоступні.

Опубліковано

2021-03-16

Номер

Розділ

РОЗДІЛ 1

Як цитувати

ПРОБЛЕМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ В НІМЕЧЧИНІ: ПОГЛЯД ІЗ СЕРЕДИНИ. (2021). Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in Professional Training Methodology Theory Experience Problems, 49, 5-7. https://vspu.net/sit/index.php/sit/article/view/2496

Статті цього автора (цих авторів), які найбільше читають

1 2 3 4 5 6 7 > >>